Löytämisen sietämätön helppous

Löytämisen sietämätön helppous

Tampere Convention Bureau tarjoaa maksutonta ja puolueetonta asiantuntija-apua kansainvälisen kokouksen tai kongressin kutsumisessa, suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Päätehtävänsä lisäksi TCB palvelee myös kotimaisten kokousten ja monenlaisten yritystilaisuuksien järjestäjiä esittelemällä hallinnoimassaan KokousNet.fi-portaalissa Tampereen seudun monipuolisimman ja laajimman tarjonnan kokous- ja juhlatiloja, saunoja ja elämyksellisiä valmiita ohjelmia ryhmille.

KokousNet.fi:n kattavat kuvalliset esittelyt, monipuoliset hakutoiminnot, suora yhteys tilojen ja palvelujen tarjoajiin sekä valmis tarjouspyyntölomake tekevät portaalista todella oivan ja omaa aikaa säästävän avun Tampereen seudulla tilaisuuksia järjestäville.

 

Tilat kaikenlaisiin tilaisuuksiin

KokousNet.fi-portaalista löytyy paikka- ja tilaratkaisut mm. kokouksiin, koulutuksiin, asiakastilaisuuksiin, yrityksen vuosijuhliin ja pikkujouluihin.

Suuriin tilaisuuksiin soveltuvien kokous- ja kongressitalojen, messukeskusten sekä yliopistojen ja muiden oppilaitosten lisäksi tiloja on tarjolla myös pienempiin tilaisuuksiin.

Hotellien, ravintoloiden ja juhlatalojen tilatarjonnasta on kattavat kuvalliset esittelyt yhteystietoineen. KokousNet.fi tarjoaa ratkaisuja myös silloin, kun on tarvetta vetäytyä kaupungin keskustasta maaseudun rauhaan vaikkapa suunnittelukokoukseen.

Kokous- ja juhlatalo Marttinen_ruoka
Myös yksityistilaisuuksien järjestäjät ovat löytäneet portaalin, sillä KokousNet.fi:stä etsitään paljon tiloja mm. häävastaanottoon, sukujuhliin, syntymäpäiviin ja karonkkaan.

 

 

Valmiit ohjelmat uusiin elämyksiin

Kymmenet Tampereen seudun ohjelmapalveluyritykset tarjoavat KokousNet.fi:ssä ohjelmallisia elämyksiä valmiina ohjelmapaketteina, joiden hinnatkin löytyvät ohjelmaesittelyistä.

Yrityksen virkistyspäivän, kokouksen oheisohjelman, asiakastilaisuuden ja monen muun tilaisuuden järjestäminen on helppoa ympäri vuoden, kun valmiit ohjelmaratkaisut voi etsiä KokousNet.fi:stä, mm. kokkikursseja, risteilyjä, luontoretkiä, aktiviteettipäiviä, leikkimielisiä kilpailuja, mönkijä- ja moottorikelkkasafareja, turvesaunaa, hyvinvointia ja hemmottelua, saunailtoja, teemallisia ruokaohjelmia, taidetta ja muita kulturelleja elämyksiä, ja paljon muuta.

KokousNet.fi:n ohjelmaesittelyistä löytyy mm. Koskikelluntaa pelastuspuvussa.
KokousNet.fi:n ohjelmaesittelyistä löytyy mm. Koskikelluntaa pelastuspuvussa.

 

 

Päivi Syrjänen

 

Kirjoittaja:
Päivi Syrjänen, KokousNet.fi-portaalista vastaava yhteyspäällikkö

 

 

Jätä vastaus


+ 1 = 8

Vierasnäppis

Vierasnäppis

Tällä palstalla julkaisemme vierailevien kirjoittajien juttuja. Kunkin vierasnäppis-jutun kirjoittajan nimen löydät jutun lopusta.


Kaikki kirjoittajat